lauantai 7. marraskuuta 2009

Tervetuloa blogiimme ! :)

Olemme vuonna -82 ja -89 syntynyt nuoripari, Perheeseemme kuuluu myös vuonna -08 syntynyt chihuahua Charlie.

Olemme saaneet jo jonkin verran rakennuskokemusta kun olemme oleet auttamassa veljeni rakennuksella. Hänen taloprojektinsa on toteutettu talopakettina. Luonnollisesti meillä on sama vastaava-mestari, joka vielä sattuu olemaan vanha pelikaverini kiekkovuosiltani.

Katselimme pitkään talopaketteja eri firmoilta, ja päätimme aloittaa taloprojektin. Hyvästi kerrostalo elämä :) Aloimme katselemaan tontteja , ja ainoat vaatimukset tontin osalta olivat tontin sijainti länsi-porissa ja se että voi rakentaa pelkästään yhteen kerrokseen. Löysimme sopivan tontin porin viikinäisistä ja päätimme sitten hakea kyseistä tontti. Onneksemme kävi tuuri tontin arpajaisissa ja saimme haluamamme tontin.

Sitten aloitimme tarkemman talopakettien tarkastelun ja löysimme muutamia mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joista päätimme hakea tarjouksia. Vastaavan-mestarin kanssa aikamme juteltuamme ja pähkäiltyämme päädyimme siihen, että rakennamme pitkästä tavarasta koska hän on huomannut että meillä on hyvin talkoo poppoota aina paikalla ja jopa jonkin verran osaavaakin ;) Joten sitten aloimme suunnitella millaisen talon haluamme. Miehen mielestä sinne oli ilmanmuuta saatava Biljardi-huone ja poreamme. Löysimme sopivan pohjaratkaisun eräältä talopaketti firmalta, jota hieman muuttamalla saimme siitä haluamamme näköisen.

Vastaava-mestari sitten piirsi kuvat puhtaiksi sekä teki myös kaikki muut lupia koskevat asiat. Itselle jäi vain naapurien nimien hankkiminen papereihin. Naapurit olivat oikein mukavia ja laittoivatkin nimensä papereihin mitään mukisematta. Ensiviikolla sitten rakennuslupaa hakemaan.

Tyhjällä tontilla on jo odottamassa veljeni anturassa käytetyt muotit odottamassa kevättä ja uusia koitoksia.

Eiköhän kohta saada tänne lisäiltyä kuvia pohjapiirustuksista sekä julkisivukuvista.

Hyvää yötä ja lukemisiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti